1_registratie_werf

Installateur Dimitri Defrancq getuigt over zijn ervaring met Bouwsoft

In de november-editie van Sanilec, het vakblad voor de installateur, vertelt Dimitri Defrancq over zijn ervaring met Bouwsoft. Een leuk artikel waarin Dimitri en zijn vrouw Bieke vertellen hoe zij bij Bouwsoft zijn terecht gekomen, wat de voor- en de nadelen zijn van het programma en hoe zij de software inzetten in hun installatiebedrijf

Dimitri Defrancq, tevreden klant in vakblad Sanilec

Groeiend bedrijf, meer administratie

Zo gaat het koppel dieper in over hun kennismaking met Bouwsoft:
- Dimitri Defrancq werkte al meer dan tien jaar zonder software om alle offertes, bonnen, klanteninfo enzovoort bij te houden. Door de groei was er echter minder tijd om de administratie bij te benen. Dimitri en Bieke stelden iemand extern aan om hen bij te staan bij het maken van de keuze voor geschikte software die de administratie kon helpen te beheren. ... 

“We gingen op zoek naar een oplossing voor ons ‘administratieprobleem’. Er werden twee programma’s uitgewerkt, maar Bouwsoft kwam er voor ons als beste uit. Nadat we de knoop voor het programma hadden doorgehakt, heeft de consultant waarmee we in zee zijn gegaan onze 700 klanten ingeladen en de materiaallijsten geflterd.” - Marc Cuvelier, onafhankelijk IT-consultant was de man die Dimitri en Bieke hierin heeft ondersteund. 

Dimitri Defrancq - Sanilec.png

Vaakst gebruikte toepassingen

Ook de praktijk komt aan bod in het artikel: 

- Bij het installatiebedrijf wordt Bouwsoft vooral gebruikt om offertes te maken en de facturatie te regelen.

We gebruiken het echter voor meer dan dat”, vervolgt Bieke. Ook alle projectopvolging en onderhouden lopen via het systeem. We worden er zelfs aan herinnerd dat het op een bepaalde dag een jaar geleden is dat ketel x of y gereinigd is en dat die nu onderhoud nodig heeft. Voor ons is dat een enorme service die we onze klanten kunnen bieden. We bellen hen op en stellen voor om langs te komen. De klant kiest dan nog zelf of hij daarop ingaat of niet.

Kortom fijn te lezen dat onze klanten tevreden zijn over Bouwsoft. Het volledige artikel kun je hier lezen.

Nieuwigheden op Install-day

Op Install-day in Brussels Kart Expo lanceren wij ook een unieke koppeling voor de installateurs. Zeker de moeite om ons een bezoekje te brengen op 1 december op stand 13.