Worried man calculating bills while his wife and daughter sitting on sofa in living room

Maak jij deze 3 blunders bij je offertes of facturen?

Als je Excel of Word gebruikt voor je offertes of facturen, dan durft het wel eens verkeerd te gaan. Lees de 3 meest voorkomende blunders en hoe bouwsoftware ze helpt voorkomen!

  1. Fouten bij het copy-pasten of overtypen
    Gebruik je een vorige offerte om een nieuwe te maken? Of moet je vrouw wijs geraken uit jouw gekriebel? Logisch dat er dan soms foute cijfers of gegevens van de vorige klant in staan. Met bouwsoftware klik je eenvoudig een offerte bij elkaar met standaardblokken uit je bibliotheek.

  2. Oude prijzen
    Krijg je van je leverancier prijslijsten die je gebruikt voor je offertes of facturen? Een fout is dan snel gemaakt, zeker als er prijzen veranderen. Gedaan met dat gedoe als je een administratiepakket inschakelt! Je kan dan de juiste prijzen uit je databank halen en al die mappen met prijslijsten weggooien. Bye bye chaos!

  3. Verkeerde klant of verkeerde contactgegevens
    Offerte klaar, maar dan? Een verkeerd e-mailadres of de oude contactgegevens? Niet echt professioneel. Je klant verwacht meer. Dankzij administratiesoftware zitten al je contacten op 1 centrale plaats en komt de juiste offerte bij de juiste klant terecht!