Headers planningsblog

Ontdek de voordelen van een planningstool voor jouw onderneming met Visma Bouwsoft

Is planning niet je sterkste kant? Zie je het bos door de bomen niet meer met al je tools en papieren documenten? Niets is zo cruciaal in een project als een doordachte planning. Vertrouw daarom op de planningstool van Visma Bouwsoft voor een efficiënte opvolging van je opdrachten. Met onze all-in-one administratiesoftware weet je steeds voor elk project wat de status is, wie aan de slag is en wat er nog moet gebeuren.

 

Bouwsoft: all-in-one administratiesoftware

Met Bouwsoft heb je een softwarepakket in handen dat moeiteloos al je processen binnen je bedrijf optimaliseert. Van het eerste contact met de klant tot de finale factuur na afloop van de werken. In 1 handig ERP-programma vind je alle relevante informatie terug over klanten, offertes, facturen en voorraad. En met de eenvoudige planningstool hou je een helder overzicht van je projecten en je werkplanning bij, ook op de werf.

De voordelen van planningssoftware

De kracht van een digitale planningssoftware? Op 1 plek vind je voor elk project alle documenten terug en plan je flexibel werknemers en ploegen in. Wanneer je maar wil en waar je ook bent. Zo verhoogt de Bouwsoft-planningsapp moeiteloos je efficiëntie en verlaagt de kans op fouten.

  • Je ziet meteen welke projecten ingepland of nog uit te voeren
  • Je plant projecten al in vanaf een halve dag. Per werknemer of per ploeg.
  • Je plant makkelijk werkbonnen in op een specifiek tijdstip voor een bepaalde werknemer.
  • Je weet steeds welke medewerkers of ploegen toegewezen of beschikbaar zijn voor een bepaalde periode.
  • Zie meteen welk project reeds afgewerkt is

Planning

Efficiënte projectplanning met Bouwsoft

Aan de slag met de Bouwsoft-werkplanning? In jouw Bouwsoft vind je de planningstool terug onder ‘Communicatie’. Je goedgekeurde projecten staan automatisch in het planningsoverzicht.

Personaliseer de planningsapp volledig naar wens en wijs in een handomdraai werknemers en ploegen toe aan je projecten:

  • Creëer je eigen weergave met de aanwezige filters.
  • Stel de werktijden en -dagen van je bedrijf in.
  • Vind je project of werkbon via de zoekbalk.
  • Sleep het project naar de gewenste tijdsperiode in de planningsweergave.
  • Vul de voorziene werkdagen in en zie onmiddellijk hoeveel dagen nog resteren.

Is er een overlap tussen planningsdagen, dan wijst de planningsapp je hierop. Met de afwezigheidsknop geef je trouwens snel ziekte of verlof in van een medewerker.

Ben je klaar om overzicht te krijgen op jouw projecten en opdrachten? In één opslag kunnen zien welke werknemer ingepland is voor welke opdracht en meer? Wacht niet langer en start met Visma Bouwsoft!