Bouwsoft app

Tijdsregistratie en werkbonnen in 1 facturatieprogramma? Het kan met Bouwsoft

Vormt het correct registeren van gepresteerde werkuren en gebruikte artikelen een uitdaging binnen je bedrijf? Verlies jij af en toe ook wel eens een papieren werkbon? Of ben je op zoek naar manieren jouw periodieke onderhouden of herstellingen te digitaliseren? Visma Bouwsoft maakt in 1 keer komaf met deze zorgen.

Dankzij eenvoudige tijdsregistratie en handige werkbonnen verhoog je moeiteloos de efficiëntie van je business en garandeer je een correcte facturatie naar je klanten.

 

Hoe vlot is jouw tijdsregistratie momenteel?

Je werknemers noteren hun gepresteerde uren, afgelegde kilometers en verbruikte artikelen op losse blaadjes of je houdt alles handmatig bij in Excel. Hierdoor spendeer je heel wat tijd om werkuren te berekenen en facturen te maken. Ook het bijhouden van het ingezette materieel op een werf loopt mank. Het resultaat? Frustratie en een foutieve afrekening naar de klant. Dit kost niet alleen veel energie maar heeft op de lange termijn een negatieve impact op je business.

Efficiënt werkuren berekenen

Met de tijdsregistratie van Bouwsoft behoort deze administratieve last tot het verleden. Ons tijdsregistratiesysteem laat namelijk toe dat jij en je werknemers vanop de werf alle essentiële informatie ingeven in de Bouwsoft app. Zo heb je meteen de correcte gegevens in onze all-in-one facturatiesoftware en kan je makkelijk overgaan tot facturatie:

bygaellewy_bouwsoft_webres-191

Welke zaken kunnen ingegeven worden in de tijdsregistratie?

  • alle gepresteerde uren van jezelf of voor een ploeg
  • de ritten in kilometers
  • het gebruikte materieel (machines)
  • de verbruikte artikelen

 

 

Bovendien is onze tijdregistratie rechtstreeks verbonden met de nacalculatie. Zo wordt de nacalculatie steeds geüpdatet bij elke uren-, materialen- en kilometerregistratie. Opnieuw een win-win, dus. 😉

 

Mobiele werkbonnen: een gemak op de werf

Mijnwerkplanning

Naast uren optellen vergt het opstellen en bijhouden van werkbonnen de nodige inspanning. Deze altijd aan de juiste medewerkers toewijzen vormt vaak een extra uitdaging. De mobiele werkbonnen van Bouwsoft biedt hierop het antwoord. Die laat je toe moeiteloos je volledige werkbonnenflow te digitaliseren.

Vanuit Bouwsoft creëer je makkelijk een mobiele werkbon en wijs je die aan de geschikte werknemer toe. Zo heeft elke technieker altijd de nodige info bij de hand, ook als hij de baan op is. Met de onderhoud en herstellingen module kun je eenvoudig periodieke onderhouden of een herstelling inplannen voor een bepaalde technieker. De technieker ziet meteen welke apparaten aanwezig zijn bij de klant. Is de opdracht klaar? Dan kan de klant eenvoudig aftekenen en de klant via een QR-code laten betalen.

 

 

 

Stop met manueel uren op te tellen en digitaliseer je workflow

Met mobiele werkbonnen zet je moeiteloos je slopende papierwerk om in een efficiënte digitale flow. Zo laat de bouwsoftware je toe om:

  • werkbonnen in te plannen voor je werknemers
  • de gereden kilometers, verbruikte artikelen en gewerkte tijd te registreren
  • nota’s en foto’s op te laden
  • onderweg werkbonnen aan te maken, bijvoorbeeld bij een ongeplande interventie

De mobiele werkbonnen kunnen gebruikt worden op eender welke smartphone of tablet en werkt zowel on- als offline. Even geen internet? Geen nood, je slaat alle info op en verstuurt de werkbon eens je weer online bent.

Wist je trouwens dat je door het gebruik van ons materiaalplatform altijd up-to-date prijzen in het systeem hebt voor jouw gebruikte artikelen? Ontdek met welke leveranciers we allemaal koppelen.

Met de bouwsoftware van Bouwsoft verhoog je makkelijk, snel en zonder zorgen de efficiëntie in je administratieproces. Wil je graag weten wat Bouwsoft voor jouw onderneming kan betekenen? Vraag snel jouw gratis demo aan!