Registratie-checkin@work

Je admin bij Checkinatwork altijd up-to-date

Visma Bouwsoft helpt je bij je volledige administratie. Van het eerste contact met de klant tot bij de nacalculatie. Met de handige Bouwsoft-app heb je steeds overzicht van je klanten, werknemers en projecten op je smartphone of tablet. De integratie met Geotracer of Geodynamics geeft je zicht op de gepresteerde uren en afgelegde routes, en via Checkinatwork registreer je automatisch de aanwezigheid van je personeel. Zo is jouw facturatiesoftware altijd gekoppeld met Checkinatwork. Dag in, dag uit. Want gebruiksgemak en flexibiliteit staan bij Visma Bouwsoft voorop. Ook op de werf! 

 

Wat en voor wie is Checkinatwork?

Elke werknemer die op een werkplaats “werken in onroerende staat” uitvoert, waarvan de totale kost gelijk is aan of hoger dan een specifiek drempelbedrag, moet zijn aanwezigheid registreren. Dat kan eenvoudig via de online dienst Checkinatwork van de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ). Het doorgeven van de uren moet dagelijks gebeuren voordat de persoon aan de slag gaat.

Werkgevers en werknemers zijn beide verantwoordelijk voor de aanwezigheidsregistratie en moeten onderling afspreken wie deze taak op zich neemt. Checkinatwork beperkt zich niet alleen tot het eigen personeel, maar is ook van toepassing op (zelfstandige) onderaannemers.

 

Mobiele tijdregistratie

Extra registratie, extra admin? Niet noodzakelijk. Met de mobiele toepassingen van Geotracer of Geodynamics hou je eenvoudig en flexibel de werkuren van je teams bij. Bijvoorbeeld via een badgelezer in het bedrijfsvoertuig, via sms, via telefoon of via de app. Beide tools laten toe je automatisch aan te melden bij Checkinatwork. Zo worden alle gepresteerde uren correct doorgegeven en breng je snel en efficiënt je administratie in orde, ook onderweg.

 

Automatische terugkoppeling

Door zijn koppeling met Geodynamics en Geotracer gaat Visma Bouwsoft nog een stapje verder: de tijdregistraties uit deze tools worden namelijk teruggestuurd naar Bouwsoft. Omdat de projectgegevens in beide systemen zichtbaar zijn, is de registratie altijd aan het juiste project gelinkt. Hierdoor behoud je netjes het overzicht en voer je een correcte nacalculatie uit in je Bouwsoft facturatiepakket op basis van de werkelijk gepresteerde uren en afgelegde routes. En dit zonder data dubbel in te geven!

De info van jouw track-and-tracepartner en Checkinatwork altijd up-to-date? Met Visma Bouwsoft win je tijd en vereenvoudig je je administratie. De ideale software voor jouw bouwbedrijf! Ontdek wat Bouwsoft voor jouw bedrijf kan betekenen en vraag je gratis demo aan.